Aug 10, 2010

Cara Tempahan

1. Emel kepada MySuri di hijab.mysuri@gmail.com dan sertakan butir-butir berikut:

Nama:
Alamat:
No telefon:
Kod hijab & kuantiti:
Cara penghantaran: POS Laju / COD

2. Sila pastikan tajuk emel tersebut adalah 'BELI/BUY' bermaksud anda setuju/confirm untuk membeli.

3. Sekiranya anda mempunyai pertanyaan sebelum membeli hijab tersebut, anda boleh letakkan tajuk emel 'PERTANYAAN/ENQUIRY'. MySuri akan cuba menjawab segala  pertanyaan dan kemuyskilan sebaik mungkin sehingga anda berpuas hati.

4. MySuri akan membalas emel anda dalam tempoh 24jam. Sila semak Spam Box sekiranya perlu. Sekiranya stok hijab yang ingin dibeli masih ada, MySuri akan menjelaskan butir-butir pembayaran beserta nombor akaun bank.

5. Pembayaran mestilah dibuat dalam masa 2 hari selepas CONFIRM pembelian. Pada masa ini, status hijab tersebut adalah RESERVED. Sekiranya tiada pembayaran dibuat selepas 2 hari, MySuri akan membuka semula hijab tersebut untuk pembeli lain. Anda boleh memohon untuk menangguhkan pembayaran sekiranya terdapat sebab-sebab munasabah dan MySuri akan mempertimbangkannya.

6. MySuri memerlukan bukti pembayaran sama ada melalui print screen transaksi online, gambar resit deposit melalui cash deposit machine, atau lain-lain bukti pembayaran dan emelkan ke hijab.mysuri@gmail.com beserta butir-butir transaksi (masa/tarikh/bank) agar tempahan anda dapat diuruskan segera.

7. Sebaik sahaja MySuri mengesahkan pembayaran tersebut, MySuri akan maklumkan melalui emel dan tempahan akan dihantar pada hari bekerja seterusnya. Sila beri masa lebih kurang 3 hari untuk tempahan sampai kepada anda.

8. Semua penghantaran adalah melalui POS Laju;

1 - 2 hijab = RM 6 (Semenanjung), RM 8 (Sabah & Sarawak)  
3 hijab dan lebih = PERCUMA (Semenanjung), RM 2 (Sabah & Sarawak) 

9. Cash On Delivery boleh diuruskan di sekitar Setiawangsa dan Wangsa Maju (PERCUMA)

Selamat Membeli-Belah!

Salam Gaya Anggun,
MySuri

hijab.mysuri@gmail.com