Dec 16, 2011

{Suri Syafika} *Baru*

Assalamualaikum MySurians!
 
{Suri Syafika} dikeluarkan lagi atas permintaan yang sangat menggalakkan daripada peminat setia MySuri.

Material : Quality Lycra (plain Ariani)
Awning : Quality Lycra (plain Ariani with one layer beading) 
Panjang hijab : S
Saiz muka : Free size


Hanya satu lapisan beading sudah cukup menyerlahkan keanggunan si pemakai. Tak percaya? ha belum cuba belum tahu. Dah cuba pasti susah nak melepaskannya :) jangan tunggu lama-lama nak buat pilihan ok lovelies? Klik {Suri Syafika} untuk melihat koleksi yang sebelum ini.
 

Harga: RM 75
(tak termasuk pos)

{Suri Syafika} 06
Warna : Electric blue
SOLD!

{Suri Syafika} 07
Warna : Fuchsia
SOLD!

{Suri Syafika} 08
Warna : Orange
SOLD!

{Suri Syafika} 09
Warna : Baby peach
SOLD!
Salam Gaya Anggun,
MySuri

hijab.mysuri@gmail.com

Dec 15, 2011

{Suri Ariarama} *terbaru*

Assalamualaikum MySurians!
{Suri Ariarama} kembali untuk kali yang ke-3 juga! Keluaran yang terdahulu cepat sangat sold out :) Siapa yang berkenan cepat-cepatlah grab ok?

Material : Quality Lycra (plain Ariani)
Awning : Quality Lycra (plain Ariani with dazzling butterfly) 
Panjang hijab : S
Saiz muka : Free size


Suri ini hanya terdapat dalam saiz S sahaja dan ada lima warna pilihan. Teruskan sokongan anda kepada MySuri ya! Untuk melihat suri terdahulu sila klik di sini :)
 

Harga: RM 75
(tak termasuk pos)

{Suri Ariarama} 16
Warna : Baby Purple
SOLD!

{Suri Ariarama} 17
Warna : Hitam
SOLD!

{Suri Ariarama} 18
Warna : CreamSOLD!

{Suri Ariarama} 19
Warna : Maroon  
SOLD!


{Suri Ariarama} 20
Warna : Tiffany
AVAILABLE
Salam Gaya Anggun,
MySuri

hijab.mysuri@gmail.com

Dec 13, 2011

{Suri Tiara Fuzia} *terbaru*

 
Assalamualaikum MySurians!

{Suri Tiara Fuzia} kini kembali lagi buat kali ke-3 atas permintaan ramai. 

Material : Lycra Korea (plain)
Awning : Thai Silk (full beading)
Panjang hijab : S
Saiz muka : Free size

Apa tunggu lagi, cepat-cepat beli tau! Stok sangat terhad. Harap maklum ya :)

Harga: RM 70
(tak termasuk pos)


{Suri Tiara Fuzia} 21
Warna : Tiffany

SOLD!

{Suri Tiara Fuzia} 22
Warna : Dark Purple

SOLD!

{Suri Tiara Fuzia} 23
Warna : Green Army
SOLD!

{Suri Tiara Fuzia} 24
Warna : Zamrud
SOLD!

{Suri Tiara Fuzia} 25
Warna : Maroon
SOLD!


Salam Gaya Anggun,
MySuri

hijab.mysuri@gmail.com

Dec 12, 2011

{Suri Hafeeza}

Assalamualaikum MySurians!

Penantian kini berakhir :) terimalah koleksi ke-18 MySuri ~ {Suri Hafeeza}

Material : Quality Rainbow Lycra 

Awning : Thai Silk (simple flower beading) 
Panjang hijab : S
Saiz muka : Free size
 

Koleksi ini khas untuk penggemar beading yang simple ya. Bunga-bunga masih mekar tetapi tak terlalu banyak :) Warna awning & hijab ada sedikit percikan pelangi. Cantik! Buat masa sekarang, hanya terdapat dalam saiz S sahaja. Jom pilih-pilih :)
 

Harga: RM 70
(tak termasuk pos)

{Suri Hafeeza} 01
Warna : Greyish Pink
SOLD!

{Suri Hafeeza} 02
Warna : Mustard
SOLD!

{Suri Hafeeza} 03
Warna : Pink Grey
SOLD!

{Suri Hafeeza} 04
Warna : Purple
AVAILABLE

{Suri Hafeeza} 05
Warna : Silver
SOLD!
Salam Gaya Anggun,
MySuri

hijab.mysuri@gmail.com

Oct 10, 2011

{Suri Syafika}

Assalamualaikum MySurians!

Kini tibalah pula giliran koleksi ke-17 MySuri ~ {Suri Syafika}

Material : Quality Lycra (plain Ariani)
Awning : Quality Lycra (plain Ariani with one layer beading) 
Panjang hijab : S
Saiz muka : Free size


Seperti koleksi-koleksi MySuri yang lepas, {Suri Syafika} meneruskan tradisi beading tetapi kali ini cuma satu layer beading sahaja yang membentuk tiara. Sesuai untuk pelanggan MySuri yang lebih relaks & cool kerana beadingnya tidak terlalu sarat. Cukup satu lapis & masih kelihatan anggun bergaya. Bak kata orang, less is more! Buat masa sekarang, hanya terdapat dalam saiz S sahaja. Apa tunggu lagi??
 
Harga: RM 75
(tak termasuk pos)

{Suri Syafika} 01
Warna : Black
SOLD!

{Suri Syafika} 02
Warna : Grey
SOLD!

{Suri Syafika} 03
Warna : Light Purple
SOLD!

{Suri Syafika} 04
Warna : Baby Blue
SOLD!

{Suri Syafika} 05
Warna : Yellow
SOLD!
 *klik untuk besarkan gambar*
Salam Gaya Anggun,
MySuri

hijab.mysuri@gmail.com

Oct 8, 2011

{Suri Ariarama} *Baru*

Assalamualaikum MySurians!

{Suri Ariarama} kini kembali lagi atas permintaan ramai. Suri ini merupakan suri yang paling chic & disebabkan itu, MySuri gigih restocked untuk penuhi keinginan pelanggan yang anggun-anggun belaka :)

Material : Quality Lycra (plain Ariani)
Awning : Quality Lycra (plain Ariani with dazzling butterfly) 
Panjang hijab : S
Saiz muka : Free size


Suri ini hanya terdapat dalam saiz S sahaja dan ada lima warna pilihan. Dapatkan sebelum kehabisan sebab stok sangat terhad. Teruskan sokongan anda kepada MySuri ya! Untuk melihat suri terdahulu sila klik di sini :)
 
Harga: RM 75
(tak termasuk pos)

{Suri Ariarama} 11
Warna : Black
SOLD!

{Suri Ariarama} 12
Warna : Deep Purple
SOLD!

{Suri Ariarama} 13
Warna : Orange
SOLD!

{Suri Ariarama} 14
Warna : Bloody Red
SOLD!

{Suri Ariarama} 15
Warna : Sweet Purple
SOLD!
* klik pada gambar untuk lebih jelas *



Salam Gaya Anggun,
MySuri

hijab.mysuri@gmail.com

Sep 19, 2011

{Suri Mikaela}


Assalamualaikum MySurians!

Setelah lama menyepi, kini terimalah koleksi ke-16 MySuri ~ {Suri Mikaela}

Material : Cotton denim with hoodie
Panjang hijab : M
Saiz muka : Free size 

{Suri Mikaela} merupakan keluaran terbaru dan terpanas di pasaran! Keistimewaannya mestilah terletak pada "hoodie" yang ala-ala Dato' Siti Nurhaliza tapi dalam versi yang lebih sopan dan menutup aurat hehehe. Paling best, nama suri ni diambil sempena nama anak buah terbaru MySuri, Mikhael :) Materialnya yang diperbuat daripada cotton denim memang sangat selesa, ringan & senang dibentuk. Ada 9 warna kesemuanya untuk dipilih mengikut kesukaan anda. Jom pilih :)
 

Harga: RM 35
(tak termasuk pos)
{Suri Mikaela} 1 : Black
4 SOLD
AVAILABLE
*last piece*

{Suri Mikaela} 2 : Purple
2 SOLD
AVAILABLE

{Suri Mikaela} 3 : Turquoise
3 SOLD
AVAILABLE

{Suri Mikaela} 4 : Green army
1 SOLD
AVAILABLE


{Suri Mikaela} 5 : Red
3 SOLD
AVAILABLE

{Suri Mikaela} 6 : Baby blue
3 SOLD
AVAILABLE

{Suri Mikaela} 7 : Pink
2 SOLD
AVAILABLE


{Suri Mikaela} 8 : Blue
2 SOLD
AVAILABLE

{Suri Mikaela} 9 : Orange
1 SOLD
AVAILABLE

* pandangan hadapan * pandangan sisi * pandangan belakang *

*klik untuk besarkan gambar

Salam Gaya Anggun,
MySuri 
 
hijab.mysuri@gmail.com

Sep 12, 2011

Booth Hijab MySuri


Assalamualaikum MySurians!

Buat julung kalinya MySuri akan menemui anda di luar sana. MySuri akan menyertai bazar jualan sempena Program Gem:Boree Intan 2011 mulai 12 Sept 2011 (Isnin) hingga 16 Sept 2011 (Jumaat) bertempat di Intan Bukit Kiara. Jom ramai-ramai datang membeli-belah dan beramah mesra. Jumpa anda di sana!

Salam Gaya Anggun,
MySuri 
 
hijab.mysuri@gmail.com

Aug 15, 2011

Suri Tiara Fuzia *Restocked*

Assalamualaikum MySurians!

{Suri Tiara Fuzia} kini kembali lagi atas permintaan ramai. Suri ini merupakan suri yang paling cepat sold out & disebabkan itu, MySuri gigih restocked untuk penuhi keinginan pelanggan setia :)

Material : Lycra Korea (plain)
Awning : Thai Silk (full beading)
Panjang hijab : S & M
Saiz muka : Free size

Harga pula masih sama dengan yang sebelum ini; iaitu masing-masing berharga RM 70 (saiz S) dan RM 75 (saiz M) (tak termasuk pos). Sebelum terlepas lagi, cepat-cepat beli tau! Stok sangat terhad. Harap maklum ya :)


{Suri Tiara Fuzia} 11
Warna : Baby Blue
Harga : RM 70

 Panjang hijab : S
SOLD OUT

{Suri Tiara Fuzia} 12
Warna : Green Zamrud
Harga : RM 70

 Panjang hijab : S
SOLD OUT

{Suri Tiara Fuzia} 13
Warna : Peach
Harga : RM 70

 Panjang hijab : S
SOLD OUT

{Suri Tiara Fuzia} 14
Warna : Purple
Harga : RM 70

 Panjang hijab : S
SOLD OUT

{Suri Tiara Fuzia} 15
Warna : Coffe Latte
Harga : RM 70

 Panjang hijab : S
SOLD OUT

{Suri Tiara Fuzia} 16
Warna : Baby Pink
Harga : RM 75

 Panjang hijab : M
SOLD OUT

{Suri Tiara Fuzia} 17
Warna : Baby Yellow
Harga : RM 75

 Panjang hijab : M
SOLD OUT

{Suri Tiara Fuzia} 18
Warna : Light Pink
Harga : RM 75

 Panjang hijab : M
SOLD OUT

{Suri Tiara Fuzia} 19
Warna : Light Purple
Harga : RM 75

 Panjang hijab : M
SOLD OUT

{Suri Tiara Fuzia} 20
Warna : Fuchsia Pink
Harga : RM 75

 Panjang hijab : M
SOLD OUT
*Klik untuk besarkan gambar


Salam Gaya Anggun,
MySuri 
 
hijab.mysuri@gmail.com


Aug 8, 2011

Contest Birthday MySuri

Assalamualaikum MySurians!

Happy 1st Birthday MySuri!

Alhamdulillah, pejam celik pejam celik hari ni MySuri menyambut ulangtahun yang pertama.

Buat semua pelanggan dan penyokong MySuri yang telah bersama-sama MySuri sehingga mencapai tahap pada hari ini, JUTAAN TERIMA KASIH diucapkan. 

Sebagai tanda penghargaan kepada anda semua, MySuri nak buat 'Contest Birthday MySuri'. Senang je, semua orang boleh join dengan mengikuti langkah-langkah berikut:

1) Like Page MySuri (klik pada FB badge di sebelah)

2) Tunggu pengumuman MySuri di Facebook sepanjang hari ini (8.8.2011)

3) MySuri akan bagi soalan-soalan untuk dijawab. Orang pertama yang jawab soalan dengan tepat di comment box akan menerima hadiah istimewa

4) Ada 2 soalan yang MySuri akan tanya sepanjang hari ini. Soalan pertama pada jam 12 tgh - 1 ptg. Soalan kedua pada jam 10 mlm - 11 mlm. Anda boleh pilih nak join salah satu dan bagi chance pada orang lain untuk soalan kedua, atau nak bolot kedua-duanya pun boleh. Heheh. Siapa cepat dia dapat!

Hadiah yang menanti ialah...jeng jeng jeng...

Untuk soalan 1

Anda boleh pilih mana-mana hijab (sehelai je ye) daripada Suri Chinta, Suri Sa'maa, Suri Shuhada, Suri Airella dan Suri Nadja (yang masih available) dan MySuri akan hantar terus secara PERCUMA ke alamat anda!

Untuk soalan 2

Anda boleh pilih mana-mana hijab (sehelai juga) daripada mana-mana suri yang masih available! Wow!!! MySuri akan hantar secara PERCUMA ke alamat anda dan anda boleh gayakan pada hari raya nanti!

Itu sahaja! Simple kan?

Jadi tunggu apa lagi? Nantikan pengumuman soalan MySuri esok!

p/s: Nak clue tak? Anda study je blog MySuri ni, sure dapat jawab dengan tepat. Hehe. 

UPDATE : Soalan pertama ialah 'Namakan koleksi suri pertama yang dikeluarkan oleh Hijab MySuri' dan dijawab dengan tepatnya oleh Khalisa Johari dengan jawapan 'Suri Sofia'. Tahniah!

UPDATE : Soalan kedua ialah 'Sehingga hari ini (8.8.11), sudah berapa koleksi (suri) kah yang telah MySuri keluarkan?' dan dijawab dengan tepatnya oleh Wan Mohd Nazri W-Abdullah dengan jawapan '15'. Tahniah!


Salam Gaya Anggun,

MySuri 
hijab.mysuri@gmail.com

Aug 5, 2011

{Suri Sa'maa} & {Suri Chinta}

Assalamualaikum MySurians!

Sempena menyambut ketibaan bulan Ramadhan yang mulia ini, MySuri dengan sukacitanya memperkenalkan dua koleksi sekaligus, iaitu yang ke-14 & ke-15 daripada MySuri ~ {Suri Sa'maa} & {Suri Chinta}

{Suri Sa'maa}

Material : Scarf Cotton Exclusive Paisley 

Buat pertama kalinya, MySuri mengeluarkan koleksi scarf yang selama ini ditunggu-tunggu oleh pencinta MySuri. Setelah lama mencari, baru kini MySuri berjumpa dengan scarf yang memenuhi ciri-ciri kualiti yang memenuhi kehendak MySuri. Jadi, jangan ragu-ragu untuk memilih & membeli tau! Untuk {Suri Sa'maa} corak Paisley ini memang nampak klasik & anggun. Terdapat lima warna untuk dipilih ya. Ringan je scarf ni, tak panas & senang dibentuk.


Harga: RM 15
(tak termasuk pos)

{Suri Sa'maa} 01
Warna : Black Magic
SOLD OUT!


{Suri Sa'maa} 02
Warna : Chocolate
AVAILABLE

{Suri Sa'maa} 03
Warna : Pink Panther
AVAILABLE

{Suri Sa'maa} 04
Warna : Purple
AVAILABLE *last piece*

{Suri Sa'maa} 05
Warna : Turquoise
AVAILABLE *last piece*


{Suri Chinta}

Material : Pashmina Exclusive LoveLove 
Untuk {Suri Chinta} pula, corak LoveLove membuatkan penampilan nampak lebih feminin & girly. Terdapat empat warna sahaja untuk dipilih. Pashmina ini juga ringan tetapi lebih besar berbanding {Suri Sa'maa}. Jadi, apa tunggu lagi?? Jom beli :)


Harga: RM 25
(tak termasuk pos)

{Suri Chinta} 01
Warna : Black Love
SOLD OUT!

{Suri Chinta} 02
Warna : Choc Love
AVAILABLE

{Suri Chinta} 03
Warna : Pink Love
AVAILABLE

{Suri Chinta} 04
Warna : Blue Love
AVAILABLE

Salam Gaya Anggun,

MySuri
hijab.mysuri@gmail.com